my story n everything. + my artwork in photography too ;)
hye peeps! welcome to my official blogger. thanx to visit and follow me. i will follow yours back :)

Heliza Helmi

hye guyz :) da lme xupdate. hehe. actually ari tu azie dpt offer drpd abg photog ni tuk shoot heliza helmi for magazine PEREMPUAN. so, azie pun join la. xcited giler. hehe. seronok! mse sesi photoshoot tu mmg happening sbb heliza mmg funny person n friendly. ^^ so, dari sni byk lgi teknik photo yg azie dpt blaja. so guyz, ni photo2 heliza yg azie shoot. btw, thanx to editor magazine, kak Ernii Zainal Abidin, coz bagi kpercayaan kt azie during wat job ni :) thanx to abg Mat Dern n Rahman Raf coz same2 dpt berkongi idea n tukar pndapt mse ni. :) azie sronok sngt. ni lah pngalaman yg azie xkn lupe. :)





4 comments:

  1. pndai dorh u amek pic.eh, i follow sini. hit back. bleh i promote ur blog there.

    ReplyDelete
  2. yasmin : thanx dear :)
    eena : waahhh!! thanx beb ;)
    han : mekasih :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...