my story n everything. + my artwork in photography too ;)
hye peeps! welcome to my official blogger. thanx to visit and follow me. i will follow yours back :)

---> My Photography 3 <---

Hye guyz! :)
now, bru nk update yg latest.. hee~
Aku de ckp kn dlu, aku akn upload photo2 yg len ? flora & fauna, & HDR Photos.
anyway, today aku nk upload gmba2 yg aku shoot but just Flora & fauna.
erm, mse nk shoot gmba2 cmni, mmg kne byk bsabar.
Klu x, mmg sshla nk dptkan hasil yg tbaik kn ? :p
Klu boleh dlm bdang photo ni aku nk wat yg tbaik! xkshla utk Potrait Photos, wedding,
event, landskap, flora & fauna, conceptual art, still life n everything about photographer ni.
So, hope u guys like it. leave ur comment :) thanx..~
P/S : I'm still learning :)

Photo 1


Photo 2


Photo 3


Photo 4


Photo 5


Photo 6


Photo 7


Photo 8



okey x sume pic ni? komen la yer. huhu..
actually, byk lg yg kne study. aku pun bru jer nk bjinak2 dlm dnie photo ni.
mmg mnat aku dari dulu lg.
byk khidupan skeliling kte yg kte xprasan byk yg da brubah.
skang ni plak rmi org xambil pduli tntng khidupan alam smula jadi semua.
sdar xsdar byk plak pmbangunan yg mmbangun.
mcm2 kn.. erm, gmba2 ni sume some of my collection photography :)
so, akn dtg, aku akn upload gmba2 flora & fauna yg len k.
but, next update aku upload HDR Photo.
nk tau HDR photo tu mcm mner ?
tnggu yer......:D
leave ur comment ok !



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...