my story n everything. + my artwork in photography too ;)
hye peeps! welcome to my official blogger. thanx to visit and follow me. i will follow yours back :)

---> Photo Manipulation <---

hye guyz! ari ni just nk story about my artwork ;) before this about dancing rite ? ape yg aku wat mse cuti sem. hehe. so, today it's not about what am i doing, or whatever else but more to my PHOTOGRAPHY artwork :) Have u heard about PHOTO MANIPULATION ? well, photo manipulation ni lbih kpade photo asl yg di edit background, cut & paste with other picture & mcm2 lg la. aku ni mmg ske sngt all about photography :) xkshla konsep cmner pun, yg pnting aku mmg nk STUDY psl photo ni. :) So, today aku upload 3 gmba sje. Ni pun still kne study lg.


She's my classmate at UITM :) Time ni sjer2 nk editing but i luv it~


She's one of my bestie. Putry. I made it for her. :)


He's one of my Ex-school classmate. Anwar :)

guyz, ni jela gmba yg ade wat mse ni. after this, ade byk lg. aku pun xbrape mhir lg dlm bab2 editing ni. byk lg yg kne study so that i can improve my photography & editing skills. just wait & see okey ;) Do follow me & leave ur cmmnt ok :D

Let's Dance !

tweet, tweet, halOo..haLOo.. hehe. well, nape ngan title "let's dance"? msti sume ttnye2 kn ? btw, mse cuti sem ari tu, aku n membe aku (Puteri Zulaikha) wat training dancing. so, mle2 ingtkan saje2 tp da syok plak kn, kteorg pun record la 1 video. smbl record, kteowg photoshoot skali. haha :D da kate kteowg ni GILER LENSA! haha. so, ni la gmba kteowg mase sesi recording ni. :)




so, ni la gmba2 kteowg. haha. berposing sakan. hehe. ade lg yg len actually, but mls nk upload ngan line yg cam kure2 nih =,='. mmg xla kn nk upload. so, pas abis shooting2 ni kteowg recording video plak. just kteowg berdue jer. video ni edit by putry. mmg dri skola lg kteowg ni kki dance n msuk gak kbudayaan kt skola. so, dance2 ni mmg da sbati dlm dri la cite die. hehe. so, enjoy it. jgn glakkan plak. hahah. :D

Watcha Say By Puteri & Azie :)



so, ni la video kami berdua. amacam ? hebat x? hahaha... slain dlm bdng photographer ni aku pun mnat gak dlm bdang dance ni. actually, membe aku ni klu korg nk tau die pnh jd model aku mse photoshoot dlu. klu xtgk lg, just click kt older post. dlm "my photography part 1". yeah! kami mmg byk citarasa dan hobi. hehe. so, thanx 4 watching n leave ur cmmnt okey ;)




---> My Photography 4 <---

today, i'm gonna upload my HDR photos.
yeah! nk tau HDR Photo cmner ?
gmba2 kt bwh ni sume mse aku shoot 4 my asngmnt photo.
ade gak sje2 4 my collection. hehe..;D sume ni aku edit dgn HDR software :
Photomatix pro, n High Dinamic Range Software.
Photoshop pun bleh gak but, just byk ckit kne edit.
so, tgkla. :)

Photo 1
Photo 2
Photo 3
Photo 4
Photo 5
Photo 6

next upload, mcm2 lg. so, tnggu okeyh!
rjin2 la follow n leave ur comment ok. :)

---> My Photography 3 <---

Hye guyz! :)
now, bru nk update yg latest.. hee~
Aku de ckp kn dlu, aku akn upload photo2 yg len ? flora & fauna, & HDR Photos.
anyway, today aku nk upload gmba2 yg aku shoot but just Flora & fauna.
erm, mse nk shoot gmba2 cmni, mmg kne byk bsabar.
Klu x, mmg sshla nk dptkan hasil yg tbaik kn ? :p
Klu boleh dlm bdang photo ni aku nk wat yg tbaik! xkshla utk Potrait Photos, wedding,
event, landskap, flora & fauna, conceptual art, still life n everything about photographer ni.
So, hope u guys like it. leave ur comment :) thanx..~
P/S : I'm still learning :)

Photo 1


Photo 2


Photo 3


Photo 4


Photo 5


Photo 6


Photo 7


Photo 8



okey x sume pic ni? komen la yer. huhu..
actually, byk lg yg kne study. aku pun bru jer nk bjinak2 dlm dnie photo ni.
mmg mnat aku dari dulu lg.
byk khidupan skeliling kte yg kte xprasan byk yg da brubah.
skang ni plak rmi org xambil pduli tntng khidupan alam smula jadi semua.
sdar xsdar byk plak pmbangunan yg mmbangun.
mcm2 kn.. erm, gmba2 ni sume some of my collection photography :)
so, akn dtg, aku akn upload gmba2 flora & fauna yg len k.
but, next update aku upload HDR Photo.
nk tau HDR photo tu mcm mner ?
tnggu yer......:D
leave ur comment ok !



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...