my story n everything. + my artwork in photography too ;)
hye peeps! welcome to my official blogger. thanx to visit and follow me. i will follow yours back :)

Another Photoshoot

Salam...hye guyz... da lme sngt azie x update blog azie ni. almaklumla, azie ni bknnyer blogger hebat or aktif pun. hehe :D so, entry kali ni azie de byk gmba yg azie shooting & nak post kt cni. klu dlu, leh la slalu update blog azie ni. tp, skng ni smakin buzy. lg2 nak dekat final exam ni. so, nak update pun bkurun lme baru leh update. org len da byk post mcm2 entry, yg azie ni baru 2,3 kerat jer. haish~ apela nasib kan..

xpela, kita truskan ngan topik kte. hehe. so, ni gmba2 yg azie shoot & sblum2 ni yg azie blum lg post kt cni. Mase ni jgk azie ade pegi kursus for advanced lighting studio. Fotomomo studio & terletak di kolej komuniti kelang. Waktu ni mmg best sbb azie join group photography azie utk pg kursus ni. Model & cikgu die pun mmg best. coz, dorg sngt sporting & byk beri tnjuk ajar. Ape2 yg azie xtau lgi pasal photo ni, azie byk jgk blaja dari sni. So, guyz klu nak tgk gmba2 yg len jgn lpe snggah page azie ni yaa. :) - AzieLensa Photography

P/S : if korg bminat nak wat photoshoot ngan azie, just add me at my fb - Azie GrapHy

Talent : Fara Suhaili
Tenaga Pengajar : Razali Hassan
Kursus Advanced Lighting Studio
Nikon D3000








Heliza Helmi

hye guyz :) da lme xupdate. hehe. actually ari tu azie dpt offer drpd abg photog ni tuk shoot heliza helmi for magazine PEREMPUAN. so, azie pun join la. xcited giler. hehe. seronok! mse sesi photoshoot tu mmg happening sbb heliza mmg funny person n friendly. ^^ so, dari sni byk lgi teknik photo yg azie dpt blaja. so guyz, ni photo2 heliza yg azie shoot. btw, thanx to editor magazine, kak Ernii Zainal Abidin, coz bagi kpercayaan kt azie during wat job ni :) thanx to abg Mat Dern n Rahman Raf coz same2 dpt berkongi idea n tukar pndapt mse ni. :) azie sronok sngt. ni lah pngalaman yg azie xkn lupe. :)





New update :)

haloo guyz... it's been long time azie xupdate my blog ni. sorry guyz. tlampau buzy sngt dgn my asngmnt+shoot. kne byk mse nk bhagikan btul2. adehh... letih kn cmni. tp nk wat cmner. azie kne truskan study + part time job azie as a photographer. Btw, da lme azie xupdate my blog ni actually azie de shooting utk model n byk theme. Azie upload sparuh2 jer. yg len ade byk lg kt page azie. so, klu nk tgk, like my page ok guyz :) - AzieLensa Photography for my page. and Azie Graphy for my acc fb. so, take a look :)









Buzy =,='

Hye guyz.....!! sorry coz da lme da azie xupdate blog azie ni. buzy sngt. Asngmnt pun da blmbak. byk lg post b4 this yg azie lum lg update. haish~~ ssh btul nk mngadap blog ni sbb mmg xsmpt. but, it's ok... i will update my blog next time. xlpe jge, azie akn update lg about my photography. byk lg yg azie shoot sblum ni but blum lg update kt blog. hehe. sorry guyz. if nk tgk, rjin2 la jnguk page azie kt Facebook yer. search je AzieLensa Photography kt page tu byk gmba2 yg azie da shoot but blum lg update kt blog ni.

P/S : update soon.

---> My Photography 7 <---

hye guyz...dis time still about my photography. :) dlu shooting hijab kn. but, this time, simple2 jer. just 4 fun. this talent, her name is NADZIRAH. but, everyone call her JIJIE. she's cute rite ?? huhu. so, mcm biasela k. klu ade bminat nak outing with me, just email me IEYRA_91@YAHOO.COM or add jer my facebook AZIE GRAPHY. take a look :)







---> My Photography 6 <---

Hye guyz.... da lme btul x update my blog. agak buzy ckit ble nk dkat final exam ni. so, nk update blog pun xsempat. so, bnde yg baru pun xpost kn. hehe :D so, kli ni aku post still about my photography. But in POTRAIT which is HIJAB STYLE. aku ske shoot this time coz mmg best. len dari yg len aku shoot sblum2 ni. so guyz this is it. have take a lot. if u guyz bminat, just add my fb AZIE GRAPHY or send je through my email IEYRA_91@YAHOO.COM.










so, utk hijab wat mse ni, yg ni jela. ade lg gmba yg len aku shoot. akan di upload later. :) klu korg bminat jgn lpe add me kt facebook yer or just send to my email :)





---> My Photography 5 <---

Hello guyz...;) actually, i'm gonna upload about my photography. In Black & White. Before this pun ade jgk kn aku upload psl photography ni. but, this one len skit coz byk CANDID, LIFESTYLE, CLASSIC & RANDOM. btw, aku jgk de wat part time photo. so, if u guyz nk photoshoot ke utk portfolio sndri or something else, korg leh msj aku kt fb (AZIE GRAPHY) or email je dkat my email IEYRA_91@YAHOO.COM. so, have take a look. :D










so, ini sjela yg bru aku upload. update yg baru, aku upload len k. so, just wait n see. if ade papehal just cntct me ok. do leave ur cmmnt please.. ;) thank you..

Sweetie Love

2 February 2011

i'm really MISS him!!!! mcm biasela kn mmg da adat owg bcinte akn miss each other. ;) sumpah, da lme xjmpe die akhirnya dpt jgk jmpe. Sumenyer sbb kes study kt PERAK.Mmg jauhla kn cite die skng ni. =,='.Da la line kt Uitm tu wat hal. Mmg Pffftttt btul! Ssh btu nk cntct time tu. Hmm..btw, mcm byk je kn aku mrepek.. hehe :D Time ni aku jmpe die at Ou, Damansara. Lpas rindu ble da jmpe ngan die. :p Hope kteowg ni kkal smpi ble2..;) -Love Him Always-




We've been together since 8 July 2005 ;)

---> Photo Manipulation <---

hye guyz! ari ni just nk story about my artwork ;) before this about dancing rite ? ape yg aku wat mse cuti sem. hehe. so, today it's not about what am i doing, or whatever else but more to my PHOTOGRAPHY artwork :) Have u heard about PHOTO MANIPULATION ? well, photo manipulation ni lbih kpade photo asl yg di edit background, cut & paste with other picture & mcm2 lg la. aku ni mmg ske sngt all about photography :) xkshla konsep cmner pun, yg pnting aku mmg nk STUDY psl photo ni. :) So, today aku upload 3 gmba sje. Ni pun still kne study lg.


She's my classmate at UITM :) Time ni sjer2 nk editing but i luv it~


She's one of my bestie. Putry. I made it for her. :)


He's one of my Ex-school classmate. Anwar :)

guyz, ni jela gmba yg ade wat mse ni. after this, ade byk lg. aku pun xbrape mhir lg dlm bab2 editing ni. byk lg yg kne study so that i can improve my photography & editing skills. just wait & see okey ;) Do follow me & leave ur cmmnt ok :D

Let's Dance !

tweet, tweet, halOo..haLOo.. hehe. well, nape ngan title "let's dance"? msti sume ttnye2 kn ? btw, mse cuti sem ari tu, aku n membe aku (Puteri Zulaikha) wat training dancing. so, mle2 ingtkan saje2 tp da syok plak kn, kteorg pun record la 1 video. smbl record, kteowg photoshoot skali. haha :D da kate kteowg ni GILER LENSA! haha. so, ni la gmba kteowg mase sesi recording ni. :)




so, ni la gmba2 kteowg. haha. berposing sakan. hehe. ade lg yg len actually, but mls nk upload ngan line yg cam kure2 nih =,='. mmg xla kn nk upload. so, pas abis shooting2 ni kteowg recording video plak. just kteowg berdue jer. video ni edit by putry. mmg dri skola lg kteowg ni kki dance n msuk gak kbudayaan kt skola. so, dance2 ni mmg da sbati dlm dri la cite die. hehe. so, enjoy it. jgn glakkan plak. hahah. :D

Watcha Say By Puteri & Azie :)



so, ni la video kami berdua. amacam ? hebat x? hahaha... slain dlm bdng photographer ni aku pun mnat gak dlm bdang dance ni. actually, membe aku ni klu korg nk tau die pnh jd model aku mse photoshoot dlu. klu xtgk lg, just click kt older post. dlm "my photography part 1". yeah! kami mmg byk citarasa dan hobi. hehe. so, thanx 4 watching n leave ur cmmnt okey ;)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...