my story n everything. + my artwork in photography too ;)
hye peeps! welcome to my official blogger. thanx to visit and follow me. i will follow yours back :)

Another Photoshoot

Salam...hye guyz... da lme sngt azie x update blog azie ni. almaklumla, azie ni bknnyer blogger hebat or aktif pun. hehe :D so, entry kali ni azie de byk gmba yg azie shooting & nak post kt cni. klu dlu, leh la slalu update blog azie ni. tp, skng ni smakin buzy. lg2 nak dekat final exam ni. so, nak update pun bkurun lme baru leh update. org len da byk post mcm2 entry, yg azie ni baru 2,3 kerat jer. haish~ apela nasib kan..

xpela, kita truskan ngan topik kte. hehe. so, ni gmba2 yg azie shoot & sblum2 ni yg azie blum lg post kt cni. Mase ni jgk azie ade pegi kursus for advanced lighting studio. Fotomomo studio & terletak di kolej komuniti kelang. Waktu ni mmg best sbb azie join group photography azie utk pg kursus ni. Model & cikgu die pun mmg best. coz, dorg sngt sporting & byk beri tnjuk ajar. Ape2 yg azie xtau lgi pasal photo ni, azie byk jgk blaja dari sni. So, guyz klu nak tgk gmba2 yg len jgn lpe snggah page azie ni yaa. :) - AzieLensa Photography

P/S : if korg bminat nak wat photoshoot ngan azie, just add me at my fb - Azie GrapHy

Talent : Fara Suhaili
Tenaga Pengajar : Razali Hassan
Kursus Advanced Lighting Studio
Nikon D3000








Heliza Helmi

hye guyz :) da lme xupdate. hehe. actually ari tu azie dpt offer drpd abg photog ni tuk shoot heliza helmi for magazine PEREMPUAN. so, azie pun join la. xcited giler. hehe. seronok! mse sesi photoshoot tu mmg happening sbb heliza mmg funny person n friendly. ^^ so, dari sni byk lgi teknik photo yg azie dpt blaja. so guyz, ni photo2 heliza yg azie shoot. btw, thanx to editor magazine, kak Ernii Zainal Abidin, coz bagi kpercayaan kt azie during wat job ni :) thanx to abg Mat Dern n Rahman Raf coz same2 dpt berkongi idea n tukar pndapt mse ni. :) azie sronok sngt. ni lah pngalaman yg azie xkn lupe. :)





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...